Pot sa-mi configurez singur sistemul Fibaro? Da!
Smart Home sau Casa Inteligenta

Pot sa-mi configurez singur sistemul Fibaro? Da!

Raspunsul este da!

Am descoperit 3 motive pentru care un sistem Smart Home este exact ceea ce ai nevoie:

Confort

  Interfata sistemului Smart Home este simpla si intuitiva, nu trebuie sa fii un tehnician sau un inginer de automatizari sa o  folosesti. Daca folosesti deja un smarphone inseamna ca te vei descurca si in interfata Smart Home. Daca totusi la inceput, vei avea nevoie de suport, suna-ne si te vom ajuta astfel incat, atunci cand vei avea o situatie similara, sa stii cum trebuie sa faci.

 
Economie

 Atunci cand iti instalezi sau iti upgradezi un sistem de automatizare clasic, vei avea nevoie de un tehnician specializat, care va veni la tine acasa si va sti orice colt in care sunt montate componentele sistemului, care va trebui sa aiba datele de autentificare ale sistemului tau, caruia va trebui sa-i spui care sunt obiceiurile casei ca sa poata seta scenariile sistemului. Pe cand la un sistem Smart Home tu faci aceste setari si nu iti va fi deloc greu. Chiar si in situatia in care iti acordam suport, noi nu vom avea acces la datele tale de autentificare, nu vom veni la tine acasa sa vedem unde ti-ai montat senzorii si nu iti vom sti obiceiurile familiei tale. Iti aratam cum se face un scenariu, cum se modifica setarile care te intereseaza, ne asiguram ca ai reusit sa le faci, eventual iti mai dam cateva idei de imbunatatire, insa dupa aceea ramane la latitudinea ta cum iti configurezi in final sistemul si ce imbunatatiri vrei sa-i mai aduci pe viitor. Tu detii controlul.

 
Siguranta

 Investitia intr-un sistem Smart Home se amortizeaza in 1 sau maximum 2 ani doar din reducerile de energie si gaz din automatizarile pentru optimizarea iluminarii si cele pentru climatizare - incalzire. Insa adevarata lui valoare este data de capacitatea de a preveni inundatii, incendii si efractii si de a crea o ambianta confortabila si sigura in familia ta.

Interfata Fibaro Home Center Lite

Interfata Fibaro

   

Ai cumparat de la noi? Ai suport gratuit!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*Name or Nickname
*Email:
* Your Message

Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.