Piper NV all-in-one - negru Z-Wave Plus

  (0 Reviews)

  1 660,00 lei

  Este un dispozitiv all-in-one pentru securitatea si automatizarea casei cu ajutorul senzorilor si actorilor Z-Wave. Vizualizarea imaginilor poate fi de tip "fish eye" 180° sau se pot defini pana la 4 zone de interes, ca si cum ar fi 4 camere diferite. Pe fiecare "camera virtuala" se poate face zoom diferit, in functie de nevoie.

  Mai multe detalii

  Favorit

  Descrierea produslui


  Piper NV


  Este un dispozitiv all-in-one pentru securitatea si automatizarea casei. Vizualizarea imaginilor poate fi de tip "fish eye" sau se pot defini pana la 4 zone de interes, ca si cum ar fi 4 camere diferite. Pe fiecare "camera virtuala" se poate face zoom diferit, in functie de nevoie.
  Comunicarea audio bidirectionala: auzi ce se intampla in incapere iar, daca tii apasat butonul dedicat pe interfata de pe smartphone, poti si vorbi cu cei din incapere. Comunicarea se face prin date, deci tu poti fi oriunde in lume, trebuie sa ai doar acces la internet pe smartphone, prin 3G, 4G sau WiFi.
  Toate acesstea intr-un singur produs, elegant cu care interactionati direct de pe sartphone sau tableta cu sistem de operare Android sau iOS.

  Piper Clasic


  Una dintre caracteristicile principale ale Piper include o securitate complet personalizata prin intermediul camerei sale cu unghi larg care va permite sa urmariti ce conteaza cel mai mult.
  Stabiliti reguli pentru ceea ce face Piper atunci cand sunteti acasa, departe sau in vacanta - "Daca miscarea este detectata in timp ce ma aflu in vacanta, suna sirena, inregistreaza un videoclip si imi trimite-mi un mesaj text." - si stiti imediat ce se intampla. Piper include si alerte push pe mobil astfel incat sa fiti notificat imediat atunci cand ceva se intampla acasa. Vizionati video live si discutati direct cu cei aflati in camera. Piper este ideal pentru a comunica cu copiii dupa scoala, pentru a urmari animalele de companie in timp ce sunteti la servici si pentru a verifica daca totul e in regula acasa la membrii varstnici ai familiei.

  Piper%20clasic%20caine.png

  _______________________________________________________________
    
  In cele din urma, Piper are componente hardware inteligente si este echipat cu un detector de miscare, microfon, semnal de alarma si baterie de rezerva pentru o protectie constanta. Controlerul sau integrat Z-Wave va permite sa controlati, sa automatizati si sa programati luminile si aparatele mici, astfel incat casa dvs. sa se poata gestiona singura. Accesoriile Z-Wave sunt necesare pentru a permite functionalitatea Z-Wave.

  Piper%20Clasic%20paramterii.png

  Ai un istoric al parametrilor importanti din locul unde este amplasat Piper. Poti vedea astfel ce temperatura a fost acasa in timpul noptii sau cat ai fost plecat, cand s-a aprins sau s-a stins lumina, cum a variat umiditatea in incapera, care au fost intervalele in care s-a detectat miscare sau zgomot.

  Specificatii Piper:

  • camera de 2 megapixeli
  • vedere panoramica fisheye 180°
  • rezolutie full HD 1080p
  • comunicare audio bidirectionala
  • sirena de 105 dB
  • controller Z-Wave 
  • senzor de miscare
  • senzor de lumina
  • senzor de temperatura
  • senzor de umiditate
  • senzor de sunet
  • alimentare de la priza AC 220V sau prin 3 baterii AA

   

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveDa, seria 500
  Z-WaveDa, seria 500
  Night Vision (vedere de noapte)Da
  Unghi vizualFisheye 180°
  Rezolutie senzor (pixeli)3.4 Megapixels
  Senzor demiscare, lumina, temperatura, umiditate, sunet
  Rezolutie video (pixeli)1080P
  StocareGratuit in Cloud pana la 100 de clipuri
  AlarmaDa 105db
  MicrofonDa (audio bidirectional)
  ConexiuneWireless, Z-Wave
  ManagementAplicatie gratuita iOS si Android
  Alimentare220 V, Backup 3 baterii AA
  Temperatura functionare5C si 35C
  Greutate400g
  Dimensiuni63 x 88 x 154 mm

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.