Starter Kit Smart4Home Basic Vera Edge + 4 senzori

  (0 Reviews)
  Ulterior pot fi adaugate pana la 230 de dispozitive smart home (senzori, elemente de actionare, camere video), care iti pot da informatii din interiorul casei direct pe telefonul tau mobil, printr-o conexiune securizata, in timp ce tu poti fi oriunde in lume.
  Instalarea sistemului poate fi facuta usor in cateva minute, nu necesita cabluri inestetice sau gauri in pereti.

  Mai multe detalii

  Descrierea produslui


  Unitate Centrala Vera Edge

  Ulterior pot fi adaugate pana la 230 de dispozitive smart home (senzori, elemente de actionare, camere video), care iti pot da informatii din interiorul casei direct pe telefonul tau mobil, printr-o conexiune securizata, in timp ce tu poti fi oriunde in lume.
  Instalarea sistemului poate fi facuta usor in cateva minute, nu necesita cabluri inestetice sau gauri in pereti. Senzorii comunica wireless prin tehnologia Z-Wave cu unitatea centrala si sunt alimentati cu baterii a caror durata de viata este de 1-2 ani. Fixarea senzorilor se face cu diblurile incluse in pachet sau cu o banda dublu adeziva.

  Unitate centrala Vera Edge.png

  Control simplu, dar puternic printr-o singura aplicatie pentru camere, senzori, prize, intrerupatoare, termostate precum si pentru alte dispozitive pentru automatizarea locuintei. Poti creea scenarii personalizate, poti utiliza smartphone-ul, tableta sau computerul pentru control si configurare. Unitatea centrala Vera Edge controla pana la 230 de dispozitive care se conecteaza prin tehnologia Z-Wave.

  Mai multe detalii...


  Senzor de miscare Fibaro

  Senzor de miscare Fibaro Gen5 FGMS-001.p

  Senzorul de miscare FIBARO este un dispozitiv Z-Wave de tip multi-senzor ce combina patru functii inteligente: detecteaza miscarea, masoara temperatura ambientala, intensitatea luminoasa si vibratiile.

  Mai multe detalii...


  Senzor Usa/Fereastra Fibaro

  Senzor de usa geam Fibaro Gen5 - alb FGK

  FIBARO senzor pentru usa/fereastra este un senzor wireless ce opereaza in baza standardului Z-Wave si monitorizeaza deschiderea usilor, ferestrelor, a usilor de garaj, sau a dulapurilor cu acte. Extrem de compact, functioneaza pe baza de baterie. Atunci cand cele doua componente, corpul si magnetul sunt separate, este trimis un semnal radio. Instalarea senzorului va ofera siguranta si confort sporit si elimina costurile nejustificate pentru incalzire sau aer conditionat.

  Mai multe detalii...


  Senzor de inundatie Fibaro

  Senzor de inundatie Fibaro Gen5 FGFS-101

  Senzor de inundatie FIBARO cu un design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie, ci si un senzor de universal de temperatura, compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale.

  Mai multe detalii...


  Senzor de fum Fibaro

  Senzor de fum Fibaro Gen5 FGSD-002.png

  Cel mai avansat senzor de acest tip din lume, senzorul de fum FIBARO reactioneaza chiar si la cele mai mici cantitati de fum si detecteaza imediat o crestere a temperaturii peste limitele normale, avand de asemenea un senzor de temperatura incorporat, pentru extra-protectie impotriva unui potential incendiu.

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveDa
  Z-WaveDa
  Senzor de4 senzori Fibaro, 1 x senzor de miscare, 1 x Controler, 1 x Senzor usa/fereastra, 1 x Senzor inundatie, 1 x Senzor de fum
  ConexiuneSenzori: Z-Wave, Centrala: Wifi sau RJ45
  ManagementIOS, Android, Windows
  AlimentareCentrala: 220 V Ac, 50 HZ , senzori: baterie
  FunctiiNotificari pe telefon

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.