Unitate Centrala Fibaro Home Center Lite

  (0 Reviews)

  Home Center Lite este creierul sistemului Smart Home Fibaro. Poate controla pana la 230 de dispozitive care se conecteaza prin tehnologia Z-Wave:
  Senzori (de miscare, de usa, de geam, de inundatie, de fum, de temperatura, de zgomot, de vibratii, etc.) si
  elemente de actionare (intrerupatoare si prize controlabile si care masoara consumul de energie...)

  Mai multe detalii

  Descrierea produslui


  Fibaro Home Center Lite

  Extrem de rapid si eficient

  Home Center Lite este un dispozitiv micut, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Controleaza-ti casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucura-te de tot confortul folosind dispozitivele inovatoare pentru smart home FIBARO.


  Bun venit in lumea FIBARO!

  Fibaro Home center Lite Interfata

  Prin interfata web, utilizatorul poate adauga senzori noi sau elemente de actionare, isi poate configura foarte usor scenarii, utilizatori si parole, incaperi si zone, iar cu ajutorul aplicatiei gratuite pentru smartphone (Android sau iOS), utilizatorii primesc notificari, pot arma/dezarma sistemul, pot modifica setari.

  Seteaza-ti postul de comanda

  Interfata Mobila Home Center Lite HCL

  Noul post de comanda pentru casa ta va fi aplicatia FIBARO. Aspectul si functionalitatea sa depind in intregime de propriile preferinte. Poti crea si modifica utilizatori noi tabele, iconuri si nume,astfel incat vei avea mereu functiile importante la indemana.Administrarea casei inteligente este acum mult mai usoara cu ajutorul aplicatiei FIBARO pentru iOS si Android.

  Monitorizarea consumului

  HCL Home center Lite Unitate centrala Monitorizeaza energia

  Prin functia de management al consumului, FIBARO poate monitoriza consumul de electricitate, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care te ajuta sa faci estimari ale facturilor viitoare.


  Descopera amenintarile

  HCL Fibaro Home center lite descopera amenintarile alarma

  Sistemul FIBARO te notifica automat referitor la orice amenintare ce ti-ar putea pune in pericol siguranta: incendiu, inundatie, tentativa de spargere sau scurgere de gaze si ia imediat masurile adecvate. In caz de intrare prin efractie, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile si trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul tau mobil.


  Cald sau frig. Cum preferi.

  Nimic nu se compara cu intoarcerea acasa, mai ales intr-o zi friguroasa de iarna. Folosind aplicatia FIBARO poti porni caldura si seta temperatura dorita in timp ce te afli inca la birou. Cu ajutorul panoului de control pentru Climat poti seta ce incaperi sa fie incalzite, cand anume si pana la ce temperatura. Alege temperatura pentru atunci cand dormi sau pentru momentul cand te trezesti. Panoul pentru climat iti ofera un nivel de confort pe care nu l-ai mai experimentat inainte. Asadar, cum alegi?

  Fibaro Home Center Lite, control temeperatura / climatizare


  Din birou, masina sau de pe Muntele Everest

  HCL control d epe mobil / remote de la distanta

  Ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza? Nicio problema! Ia telefonul, porneste aplicatia FIBARO si s-a rezolvat. Folosind accesul de la distanta, posibil de oriunde din lume, poti verifica ce se intampla, poti controla dispozitivele, parametrii de incalzire si multe altele.


  Procesor ARM Cortex A8 720Mhz
  Memorie optimizata + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele sistemului FIBARO.
  Z-Wave
  Arhitectura hardware folosita in Home Center Lite, face ca sistemul de automatizare al casei sa functioneze mai usor ca niciodata.
  Hard Drive de 128 MB RAM, 128MB SLC
  Siguranta utilizatorului imbunatatita semnificativ multumita abordarii Fibar Grup in privinta protectia datelor proprii. Fiecare Home Center Lite are propriul sistem de recuperare, care detine un sistem de back-up in cloud, unic pentru fiecare gateway, care asigura complet fiecare sistem de accesul neautorizat.

  Home Center Lite este creierul sistemului Smart Home Fibaro. Poate controla pana la 230 de dispozitive care se conecteaza prin tehnologia Z-Wave:

  • senzori (de miscare, de usa, de geam, de inundatie, de fum, de temperatura, de zgomot, de vibratii, etc.) si
  • elemente de actionare (intrerupatoare si prize controlabile si care masoara consumul de energie, termostate pentru centrala termica sau sistemul de climatizare, televizoare, echipamente de sonorizare, relee pentru inchiderea / deschiderea usii garajului, a robinetului de apa principal, etc.).

  Prin interfata web, utilizatorul poate adauga senzori noi sau elemente de actionare, isi poate configura foarte usor scenarii, utilizatori si parole, incaperi si zone, iar cu ajutorul aplicatiei gratuite pentru smartphone (Android sau iOS), utilizatorii primesc notificari, pot arma/dezarma sistemul, pot modifica setari.

  Caracteristici tehnice:

  • procesor ARM Cortex-A8 (720MHz)
  • memorie 128 MB RAM, HDD 128 MB SLC
  • conexiune internet prin port WAN 10/100/1000 Gigabit Ehernet (conector RJ45)
  • Dimensiuni: 90 x 90 x 33 mm.

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveDa
  Z-WaveDa
  Senzor deSuporta pana la 230 de senzori
  ConexiuneZ-Wave, RJ45
  ManagementIOS,Android, Windows
  Alimentare220V AC,50 HZ
  Dimensiuni90mm x 90mm x 33 mm
  AlteleProcesor: ARM Cortex-A8 (720MHz), Memorie: 128 MB RAM, HDD: 128 MB SLC
  LUA scenesNu
  LUA virtual devicesNu
  LiLiNu
  VoIPNu

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.