Starter kit Fibaro Gen5 Z-Wave Plus

  (0 Reviews)

  2 428,00 lei

  Instalarea sistemului poate fi facuta usor in cateva minute, nu necesita cabluri inestetice sau gauri in pereti. Senzorii comunica wireless prin tehnologia Z-Wave cu unitatea centrala si sunt alimentati cu baterii a caror durata de viata este de 1-2 ani. Fixarea senzorilor se face cu diblurile incluse in pachet sau cu o banda dublu adeziva.

  Mai multe detalii

  ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

  Favorit

  Descrierea produslui


  Starter kit Fibaro Gen5

   Seznori de inundatie fum lumina temperatura usa wairless Z-Wave smart home
  Pachetul contine:
  O centrala FIBARO Home Center Lite 
  Un senzor de miscare 
  Un senzor de fum 
  Un senzor de inundatie 
  Un senzor de usa/fereastra 
  O priza inteligenta, tip F (Schuko)
  Suport telefonic pentru configurarea initiala.

   
  Instalarea sistemului poate fi facuta usor in cateva minute, nu necesita cabluri inestetice sau gauri in pereti. Senzorii comunica wireless prin tehnologia Z-Wave cu unitatea centrala si sunt alimentati cu baterii a caror durata de viata este de 1-2 ani. Fixarea senzorilor se face cu diblurile incluse in pachet sau cu o banda dublu adeziva.
  Cu Starter Kit-ul FIBARO poti avea grija de cei dragi si de locuinta ta intr-un mod cu totul nou. Starter Kit-ul te va ajuta sa minimizezi riscul unor evenimente neprevazute, precum si sa minimizezi daunele in situatia producerii unui risc. Ori de cate ori detecteaza o amenintare, sistemul reactioneaza in mod autonom prin rularea unui scenariu preprogramat, creat pentru o situatie specifica. Vei primi astfel o alerta pe telefonul mobil pentru a actiona in consecinta.

  Unitate Centrala Fibaro Home Center Lite

  Unitate centrala Fibaro Lite Wairless Z-Wave Casa inteligenta

  Control simplu, dar puternic printr-o singura aplicatie pentru camere, senzori, prize, intrerupatoare, termostate precum si pentru alte dispozitive pentru automatizarea locuintei. Poti creea scenarii personalizate, poti utiliza smartphone-ul, tableta sau computerul pentru control si configurare. Unitatea centrala Home Center Lite poate controla pana la 230 de dispozitive care se conecteaza prin tehnologia Z-Wave.
   

   
  Senzor de miscare Fibaro
  Senzor de miscare, temperatura, lumina Fibaro wairless Z-Wave
   
  Senzorul de miscare FIBARO este un dispozitiv Z-Wave de tip multi-senzor ce combina patru functii inteligente: detecteaza miscarea, masoara temperatura ambientala, intensitatea luminoasa si vibratiile.
   
   

  Senzor Usa/Fereastra Fibaro
  Senzor de usa geam FIbaro wairless Z-Wave
   
  FIBARO senzor pentru usa/fereastra este un senzor wireless ce opereaza in baza standardului Z-Wave si monitorizeaza deschiderea usilor, ferestrelor, a usilor de garaj, sau a dulapurilor cu acte. Extrem de compact, functioneaza pe baza de baterie. Atunci cand cele doua componente, corpul si magnetul sunt separate, este trimis un semnal radio. Instalarea senzorului va ofera siguranta si confort sporit si elimina costurile nejustificate pentru incalzire sau aer conditionat.
   
   

  Senzor de inundatie Fibaro
   
  Senzor Fibaro de inundatie Wairless Z-Wave
  Senzor de inundatie FIBARO cu un design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie, ci si un senzor de universal de temperatura, compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale.
   
   

  Senzor de fum Fibaro
  Senzor de fum FIbaro Wairless Z-Wave
   
  Cel mai avansat senzor de acest tip din lume, senzorul de fum FIBARO reactioneaza chiar si la cele mai mici cantitati de fum si detecteaza imediat o crestere a temperaturii peste limitele normale, avand de asemenea un senzor de temperatura incorporat, pentru extra-protectie impotriva unui potential incendiu.
   
   

  Priza inteligenta de tip F Fibaro Gen5
  Priza inteligenta Fibaro Wairless Z-Zwave
   
  Priza FIBARO nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o introduceti intr-o priza si sa conectati mai departe orice alt dispozitiv electric. Interfata este extrem de usor de folosit. Cea mai sigura priza de perete din lume pentru ca nu permite includerea dispozitivelor defecte sau avariate, protejand astfel intregul circuit electric. Poate de asemenea sa raporteze cand un dispozitiv nu functioneaza, pentru a actiona in consecinta.
   

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalare Da
  Controller Z-Wave Da
  Z-Wave Da
  Senzor de1 priza inteligenta si 4 senzori Fibaro: 1 x senzor de miscare, 1 x Controler, 1 x Senzor usa/fereastra, 1 x Senzor inundatie, 1 x Senzor de fum
  ConexiuneSenzori: Z-Wave, Centrala: Wifi sau RJ45
  ManagementIOS, Android, Windows
  AlimentareCentrala: 220 V AC, 50 HZ , senzori: baterie
  FunctiiNotificari pe telefon, control priza inteligenta de la distanta
  LUA scenesNu
  LUA virtual devicesNu
  LiLiNu
  VoIPNu

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.