Unitate Centrala Fibaro Home Center 2

  (0 Reviews)

  Favorit

  Descrierea produslui


  FIBARO Home Center 2

  Home Center 2 este centrala/controller-ul sistemului FIBARO pentru o casa inteligenta, poate comunica cu pana la 230 dispozitive si senzori ce utilizeaza protocolul Wireless Z-Wave sau Z-Wave Plus. FIBARO Home Center 2 redefineste automatizarea Z-Wave pentru uz rezidential si aduce solutii cu adevarat ingenioase de home intelligence.

  Home Center 2 Fibaro

  FIBARO Home Center 2 nu este un doar simplu dispozitiv electronic de automatizare a locuintei. Este o centrala inovatoare si usor de folosit de tip gateway ce permite comunicarea cu senzorii si device-urile din casa ta folosind o comunicare de tip wireless, nu este nevoie sa tragi cabluri sau sa spargi pereti pentru automatizarea iluminatului sau prizelor.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 Interfata Laptop


  Procesor Intel Atom 1,6Ghz

  Datorita eficientei procesorului de 1,6Ghz, unitatea centrala FIBARO Home Center 2 este mult mai rapida decat alte solutii Z-Wave disponibile pe piata. Reteaua Z-Wave performanta, avand ca rezultat un timp de raspuns rapid la comenzile date de utilizator.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 Backup dateDisc MLC de 4GB pentru recuperare date

  Datele utilizatorului sunt pastrate in siguranta, fiecare dispozitiv Home Center 2 avand propriul sau disc de recuperare, care detine un sistem avansat de back-up. Astfel, persoanele neautorizare nu pot accesa sistemul FIBARO. Insa probabil cel mai mare avantaj este recuperarea rapida a tuturor datelor dupa orice fel de eroare.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 RAM

  Memorie 1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive

  Memorie mare + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele si senzorii retelei. Arhitectura hardware folosita in Home Center 2 face automatizarea Z-Wave mai rapida ca oricand.


  Instalare usoara si rapida

  Conectati firele dupa cum se poate vedea in figura de mai jos.
  Introduceti cablul de alimentare in mufa si cablul de retea la portul LAN.
  Dupa aproximativ 2 minute de la conectare, Home Center 2 este gata de functionare.


  Carcasa din aluminiu

  FIBARO Home Center 2 atrage atentia prin designului minimalist al carcasei, realizata din aluminiu solid. Nu vei intalni bucati confectionate din plastic nicaieri in acest produs. FIBARO Home Center 2 nu doar arata bine, insa integreaza si o multime de alte functii inteligente.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 Carcasa Aluminiu


  Posibilitati nelimitate cu Linked Devices

  Home Center 2 ofera numeroase posibilitati de utilizare prin Linked Devices (dispozitive conectate). Aceasta functie iti permite sa combini mai multe echipamente intr-un singur dispozitiv virtual cu functionalitate multipla - de exemplu 3 termostate plus senzorii de temperatura si umiditate. Principalul avantaj este dat de faptul ca poti controla mai multe dispozitive in acelasi timp apasand un singur buton. Al doilea avantaj este reducerea numarului de icon-uri pentru dispozitive in interfata.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 Posibilitati multiple linked devices


  Simplitate prin Devices Panels

  Interfata Home Center 2 iti ofera control deplin asupra grupurilor de dispozitive cu aceeasi functionalitate - incalzire, aer conditionat, udat gradina. Prin intermediul Devices Panels (panourile pentru dispozitive) poti programa cu usurinta operarea unor grupuri de dispozitive, in functie de zi sau de ora.

  Home Center 2 Fibaro HC 2 Panels


  Localizare geografica

  FIBARO Home Center 2 iti ofera inca o functie unica - posibilitatea de a localiza membrii familiei prin GPS. Acum poti sti mereu unde se afla copiii fara sa fie nevoie sa ii telefonezi la fiecare cinci minute.Prin serviciul de geolocalizare, Home Center 2 iti arata locatia unui membru al familei, ruta si pozitia sa pe harta.

  Home Center 2 HC 2/Home Center 2 Fibaro HC 2 Localizare GPS


  Home Center 2 Fibaro HC 2 Secenarii, posibilitati

  Scenarii Avansate

  Home Center 2 vine cu o noua abordare a scenariilor, pe care le poti defini in functie de propriile preferinte.


  Compatibil cu toate produsele Z-Wave si Z-Wave Plus


  Senzor de miscare Fibaro
  Senzor de miscare, temperatura, lumina Fibaro wairless Z-Wave
  Senzorul de miscare FIBARO este un dispozitiv Z-Wave de tip multi-senzor ce combina patru functii inteligente: detecteaza miscarea, masoara temperatura ambientala, intensitatea luminoasa si vibratiile.

  Senzor Usa/Fereastra Fibaro
  Senzor de usa geam FIbaro wairless Z-Wave
  FIBARO senzor pentru usa/fereastra este un senzor wireless ce opereaza in baza standardului Z-Wave si monitorizeaza deschiderea usilor, ferestrelor, a usilor de garaj, sau a dulapurilor cu acte. Extrem de compact, functioneaza pe baza de baterie. Atunci cand cele doua componente, corpul si magnetul sunt separate, este trimis un semnal radio. Instalarea senzorului va ofera siguranta si confort sporit si elimina costurile nejustificate pentru incalzire sau aer conditionat.

  Senzor de inundatie Fibaro
  Senzor Fibaro de inundatie Wairless Z-Wave
  Senzor de inundatie FIBARO cu un design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie, ci si un senzor de universal de temperatura, compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale.

  Senzor de fum Fibaro
  Senzor de fum FIbaro Wairless Z-Wave
  Cel mai avansat senzor de acest tip din lume, senzorul de fum FIBARO reactioneaza chiar si la cele mai mici cantitati de fum si detecteaza imediat o crestere a temperaturii peste limitele normale, avand de asemenea un senzor de temperatura incorporat, pentru extra-protectie impotriva unui potential incendiu.

  Priza inteligenta de tip F Fibaro Gen5
  Priza inteligenta Fibaro Wairless Z-Zwave
  Priza FIBARO nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o introduceti intr-o priza si sa conectati mai departe orice alt dispozitiv electric. Interfata este extrem de usor de folosit. Cea mai sigura priza de perete din lume pentru ca nu permite includerea dispozitivelor defecte sau avariate, protejand astfel intregul circuit electric. Poate de asemenea sa raporteze cand un dispozitiv nu functioneaza, pentru a actiona in consecinta.

  Mai multe detalii...

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveDa
  Z-WaveDa
  Senzor deSuporta pana la 230 de senzori
  ConexiuneZ-Wave, RJ45
  ManagementIOS, Android, Windows
  Alimentare220V AC,50 HZ
  Dimensiuni225mm x 185mm x 44 mm
  AlteleProcesor: Intel Atom Dual Core (1.6 GHz), Memorie: 1 GB DDR RAM, HDD: 2 GB SLC and 4GB MLC Recovery Disc
  LUA scenesDa
  LUA virtual devicesDa
  LiLiDa
  VoIPDa

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.