De ce noi?


Pentru ca noi am evaluat si testat produsele existente pe piata si am selectat pentru tine doar produse fiabile

Pe langa evaluarea caracteristicilor si a pretului, specialistii din departamentul tehnic al Smart4Home au testat produsele pe care ti le propunem. Am pastrat in oferta doar configuratiile care sunt cele mai avantajoase din punct de vedere functional. Chiar daca poti gasi pe piata si produse mai ieftine sau care promit caracteristici mai bune, cea mai buna verificare este testarea lor. Iar noi am facut-o tocmai pentru ca tu sa nu ai surprize neplacute atunci cand cumperi de la noi.

 

Pentru ca noi iti raspundem imediat atunci cand ai o problema

Sistemele Smart Home, chiar daca au interfete simple si intuitive, sunt totusi niste sisteme electronice complexe. Ca urmare exista posibilitatea ca un echipament sa nu functioneze corect. Nu putem sa-ti promitem ca toate vor functiona corect din primul moment, insa iti promitem ca vom rezolva imediat problema: daca e vorba de o setare gresita, te ajutam sa o corectezi, daca e un defect de fabricatie iti inlocuim imediat produsul si te ajutam sa-l reconfigurezi pe cel nou.

 

Pentru ca noi vrem sa te avem client pe termen lung

Pentru noi este important ca dupa ce iti cumperi unitatea centrala si primii senzori, sa fii multumit si sa folosesti sistemul la intreaga lui valoare. Pentru asta te ajutam sa-l configurezi in functie de nevoia ta initiala si iti dam si alte idei pentru viitor. Poate la un moment dat vei dori ca, pe langa senzorii de miscare, de inundatie si incendiu, sa iti controlezi luminile din gradina, poate usa de la garaj, sistemul de irigatie, casa de vacanta sau biroul. Iar daca ai fost multumit de colaborarea cu noi, atunci vei reveni la Smart4home.


Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.