Senzor de inundatie Fibaro Gen5

  (0 Reviews)

  274,00 lei

  Senzor de inundatie FIBARO cu un design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie, ci si un senzor universal de temperatura compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale.

  Mai multe detalii

  Favorit

  Descrierea produslui


  FIBARO Senzor de inundatie

  Senzor de inundatie FIBARO cu un design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie, ci si un senzor universal de temperatura compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale.
  Combinatia perfecta intre design si functionalitate.Prin precizia si tehnologia sa avansata senzorul FIBARO te avertizeaza in privinta unei inundatii, precum si a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii. Toate acestea intr-un singur dispozitiv, care nu are nevoie de intretinere sau de instalare.


  Perfect pana la ultimul detaliu

  Senzorul de inundatie FIBARO este cel mai avansat si functional senzor de acest tip existent. Inainte de a incepe procesul de proiectare, inginerii de la FIBARO au testat mai multi senzori de inundatie. Niciunul dintre senzorii existenti in piata nu a corespuns asteptarilor lor. Astfel a fost creat senzorul de inundatie FIBARO - echipat cu o noua tehnologie care poate sa iti asigure siguranta - totul intr-o forma extrem de compacta.

  senzor-de-inundatie-fibaro-det.png


  Senzor de inundatie fibaro copil

  Protectie dubla

  Senzorul de inundatie FIBARO are un aspect placut, te face sa vrei sa il analizezi mai atent. Insa orice miscare sau relocare poate face ca senzorul sa nu mai functioneze, motiv pentru care detectorul incorporat indica miscarea sau orice incercare de deschidere, iar utilizatorul principal primeste o notificare rapida.


  fibaro FGFS-101 senzor de inundatie sonde telescopice

  Sonde telescopice din aur

  Senzorul de inundatie FIBARO este echipat cu sonde telescopice din aur de 24k. Mecanismul sofisticat telescopic permite asezarea senzorului in orice locatie, chiar si pe o suprafata denivelata. Placajul din aur previne coroziunea si asigura cea mai precisa detectare a lichidelor. Toate acestea duc la o reactie rapida inainte ca situatia sa se agraveze.


  Senzor de inundatie FGFS-101 avertizare la deschidere

  Avertizare la deschidere

  Din motive de siguranta senzorul FIBARO este protejat impotriva deschiderii, opririi sau distrugerii. Detectarea oricarui tip de interventii va genera o alerta automata prin SMS, Push sau e-mail.


  Avertizare prin culoare

  FGFS-101 avertizare la deschidere fibaro senzor de inundatie

  Poti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului poti afla daca senzorul a detectat apa sau o crestere, respectiv scadere, a temperaturii. Cu ajutorul tester-ului de acoperire Z-Wave poti determina cu usurinta daca locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu controllerul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea sa corecta.


  Fibaro fgs-101 senzor de inundatie greu de scufundat, pluteste

  Greu de scufundat

  Senzorul este conceput pentru a functiona in cele mai grele conditii. Functioneaza la temperaturi extreme de la -10°C la 95°C. Poate face fata oricarui tip de inudatie. Carcasa este waterproof, permitand contact direct cu lichidul, si nu poate fi scufundat. Astfel, pluteste pe suprafata apei si trimite semnale de alarma continue. Doar un astfel de senzor iti poate garanta siguranta.


  ...si te ajuta sa detectezi incendiile

  Senzorul rezista la temperaturi extreme. Orice schimbare brusca de temperatura declanseaza o alarma la panoul de comanda si o notificare iti va fi trimisa pe telefonul mobil. Din fericire senzorul de inundate poate detecta rapid un incendiu, mai ales daca detectoarele de incendiu din casa intampina probleme. Senzorul de inundatie FIBARO este un dispozitiv de protectie aditional binevenit la sistemul de alarma din casa contra incendiilor.

  Fibaro FGFS-101 Senzor de inundatie fibaro , detecteaza incendile


  Specificatii tehnice:

  • Functioneaza impreuna cu o centrala Z-Wave
  • Alimentare: 12 - 24 VDC
  • Tip baterie: CR123A (baterie inclusa)
  • Consum electricitate (la operare VDC): 0.4 W
  • Iesire curent (maxim) (ALARM NC, TAMP NC): 25 mA
  • Tensiune maxima la iesire terminale: 24V DC / 20V AC
  • In conformitate cu standardele UE: EMC 2004/108/EC, R&TTE 199/5/WE, RoHS 2011/65/EU, LVD 2006/95/EC, EMC 2004/108/EC, R&TTE 1999/5/EC
  • Temperatura de functionare: 0 - 40°C
  • Temperaturi masurate: -20°C - 100°C
  • Precizie masurare temperatura: 0,5°C (0- 40°C)
  • Protocol radio: Z-Wave Plus
  • Frecventa radio: 868,42 MHz sau 869.85 MHz EU
  • Raza de functionare: pana la 50m exterior si 40m interior, functie de structura cladirii si topografie
  • Dimensiuni (diametru x inaltime): 72 x 28 mm

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveNu, necesita centrala
  Z-WaveDa, Z-wave Plus
  Senzor deInundatie, temperatura, vibratie
  AlarmaDa
  ConexiuneZ-Wave Plus, necesita centrala, pana la 50m exterior si 40m interior
  ManagementIOS, Android, Windows
  AlimentareTip baterie: CR123A (baterie inclusa) sau 12 - 24 VDC
  Temperatura functionare0 - 40°C,Temperaturi masurate: -20°C - 100°C
  Dimensiuni(diametru x inaltime): 72 x 28 mm

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.