Fibaro Roller Shutter 2 Controler pentru rulouri

  (0 Reviews)
  FIBARO Releu Rulou 2 este un controller universal de motoare de rulouri electrice de fereastra, parasolare, jaluzele, ferestre de mansarda si porti de garaj.
  FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel de pe piata si asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.

  Mai multe detalii

  Descrierea produslui


  FIBARO Roller Shutter 2

  (FIBARO Releu Rulou 2) este un controller universal de motoare de rulouri electrice de fereastra, parasolare, jaluzele, ferestre de mansarda si porti de garaj.
  FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel de pe piata si asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.Acest modul poate controla orice dispozitiv alimentat de un motor electric pe curent alternativ si poate masura consumul de energie al motorului.
  FIbaro controler rulori consum energie.j

  Creste eficenta

  Integrarea sistemului FIBARO in draperii si jaluzele permite reducerea consumului electric aferent aparatului de aer conditionat sau incalzirii centrale. In zilele senine de iarna, cand soarele straluceste, FIBARO Roller Shutter 2 va trage jaluzelele, iar lumina puternica va ajuta incaperea sa se incalzeasca ca urmare a efectului de sera. Acelasi lucru este valabil si vara insa cu efect invers, cand jaluzelele trase opresc lumina sa intre si sa incalzeasca excesiv camera.
  Releul Rulou 2 FIBARO permite pozitionarea exacta a lamelelor de la jaluzele. Pozitionarea precisa este posibila pentru motoare echipate cu intrerupatoare cu revenire sau on/off. Dispozitivul poate fi controlat wireless, prin controller-ul Z-Wave, sau prin switch keys.
  Controler rulori dimensiune.png

  Calibrare perfecta

  FIBARO Releu Rulou 2 necesita calibrare pentru a functiona cu un motor electric. Mecanismul implementat de calibrare permite stabilirea foarte exacta a pozitiei ruloului.
  Prin calibrare, sistemul FIBARO recunoaste pozitia exacta a ruloului, precum si daca jaluzelele sunt inchise sau deschise.


  5 moduri individuale de operare

  fibaro-controler-rulori-functi.png

  Functie de tipul de dispozitiv controlat exista cinci moduri individuale de operare care asigura functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzea sau usa de garaj.
  Alege un mod de operare functie de tipul si functionalitatea dispozitivului. Astfel vei avea posibilitatea sa configurezi si sa controlezi dispozitivul si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera.


  Operare manuala si de la distanta

  Indiferent daca esti la job, in vacanta sau la cumparaturi, poti sa deschizi jaluzele sau sa inchizi usa de la garaj de la distanta, prin intermediul aplicatiei FIBARO de pe smartphone sau tableta. De asemenea, poti face acest lucru si de la fata locului, cu ajutorul unui intrerupator.


  Trebuie instalat de un electrician autorizat.
  Specificatii tehnice:
  • Sursa de alimentare: 110-230V +- 10% 50/60Hz
  • Tip motor:Monofazic, AC
  • Tip intrerupator compatibil: electronic sau mecanic
  • Putere motor: Putere maxima: 1000W, 4.2A la 220V pentru sarcini rezistive, respectiv 1.7A pentru motoare sau alte sarcini inductive.
  • Conformitate cu directivele EU: EN55022 (interferente radio), EN61000-6 (siguranta in utilizare),
  • Limita temperatura circuit: 105°C
  • Temperatura de functionare: 0 - 35°C
  • Pentru instalare in doze: Ø >= 50mm
  • Protocol radio: Z-Wave Plus
  • Frecventa radio: 868,4 MHz EU
  • Raza de functionare: pana la 100m in spatii deschise si pana la 30m in spatii inchise, in functie de structura cladirii
  • Consum: <0,8W
  • Dimensiuni cutie (L x W x H): 42.5 x 38.25 x 20.3 mm

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalare Da
  Controller Z-Wave Nu, necesita centrala
  Z-Wave Da, Z-Wave Plus
  ConexiuneZ-Wave Plus, necesita centrala, pana la 50m exterior si 40m interior
  ManagementIOS, Android, Windows, local de la intreupatorul de perete
  Alimentare230V +- 10% 50Hz
  Temperatura functionare0 - 35°C
  Dimensiuni (L x W x H): 42.5 x 38.25 x 20.3 mm
  AltelePutere maxima: 1000W, 4.2A la 220V pentru sarcini rezistive, respectiv 1.7A pentru motoare sau alte sarcini inductive.

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.