Senzor de usa/geam Fibaro 2 Maro inchis

  (0 Reviews)

  FIBARO senzor pentru usa/fereastra este un senzor wireless ce extinde capacitatea sistemului FIBARO, VERA sau Piper, monitorizand deschiderea usilor, ferestrelor, usilor de garaj si portilor. Extrem de compact, functioneaza pe baza de baterie. Senzor de temperatura incorporat. Z-Wave Plus

  Mai multe detalii

  Descrierea produslui


  Senzor Usa/Fereastra

  FIBARO senzor pentru usa/fereastra este un senzor wireless ce extinde capacitatea sistemului FIBARO, VERA sau Piper, monitorizand deschiderea usilor, ferestrelor, usilor de garaj si portilor. Extrem de compact, functioneaza pe baza de baterie. Senzor reed, senzor de temperatura, intr-un singur senzor usor de utilizat.Senzorul de usa/fereastra FIBARO 2 opereaza in baza standardului Z-Wave Plus si extinde capacitatea sistemului FIBARO monitorizand deschiderea usilor, a ferestrelor si a portilor de garaj. Atunci cand cele doua componente, corpul si magnetul sunt separate, este trimis un semnal radio.
  Se utilizeaza pentru control automat, control acces si sisteme de protectie a proprietatii. Instalarea senzorului va ofera siguranta si confort sporit si elimina costurile nejustificate pentru incalzire sau aer conditionat.

  Seoznor de usa geam fereastra fibaro FGK-101


  Senzor Usa/Fereastra

  Instalarea senzorilor Usa/Fereastra ofera unitatii centrale FIBARO sau VERA informatii aditionale care pot fi folosite pentru a controla alte componente ale sistemului. Modulul verifica daca o usa sau fereastra este deschisa sau inchisa, iar atunci cand aerisesti casa pe timp de iarna senzorul va opri incalzirea in locul tau. Astfel, nu va trebui sa te ingrijorezi legat de consumul inutil de caldura si costurile aferente. Cand este montat la usa din fata, se pot aprinde automat luminile odata cu deschiderea usii sau poate porni un scenariu pre-programat de tine(de exemplu "Intoarcerea acasa"). In plus, senzorul de usa sau fereastra poate fi folosit si pe post de senzor de alarma.

  Senzor de fereastra fibaro z-wave FGK-101 senzor magnetic


  Extrem de compactsenzor de usa geam fereastra fibaro FGK-101 dimenisuni

  Senzorul de usa/fereastra este extrem de compact. Este cea mai mica unitate de acest tip disponibla in momentul de fata pe piata. Designul sau extrem de simplu si multitudinea de culori disponibile il face aproape invizibil pe orice usa sau fereastra. Monitorizeaza si temperatura.
  Dimensiuni: 76x17x19 mm.

  senzor de usa geam fereastra FGK-101 usa de garaj


  Instalare rapida si facila

  Instalare%20rapida%20si%20facila.png

  Instalarea modulului se face foarte usor. Scoate-l din cutie, indeparteaza folia de contact de la baterie si lipeste banda dublu-adeziva furnizata pe suprafata dorita. Consumul redus creste durata de viata a bateriei la doi ani. Sistemul trimite o notificare in avans atunci cand bateria da semnale ca se va descarca. In plus, consumul curent al bateriei este intotdeauna vizibil in panoul de configuratie al centralei.

  instalare rapida senzo magnetic fibaro pe baterii FGK-101


  Functioneaza impreuna cu o centrala Z-Wave

  Usor de instalat. Disponibil in 7 culori. Baterie ER 14250 (1/2AA) 3.6V

  REVIEW-urile produslui


  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Add a review

  SPECIFICATII


  Suport telefonic la instalareDa
  Controller Z-WaveNu, necesita centrala
  Z-WaveDa, Z-wave Plus
  Senzor deMagnetic Inchis/Deschis
  ConexiuneZ-Wave Plus, necesita centrala, pana la 50m exterior si 40m interior
  ManagementIOS, Android, Windows
  AlimentareER14250 3.6 V (inclusa)
  DimensiuniLungime: 76 mm, Latime: 17 mm, Inaltime: 19 mm
  AlteleSenzor de temperatura

  Related Products

  Livrare rapida Livrare rapida prin Fan Courier, gratuit la comenzi de peste 500 lei.

  Suport Gratuit Suport gratuit la instalare prin telefon sau remote desktop.

  Plata Online Plata online cu cardul prin serviciul euplatesc.ro

  30 zile pentru retur Ai 30 de zile la dispozitie pentru returnarea produselor.